Askimtorget er regionens største kjøpesenter med mer enn 50 butikker og spisesteder under samme tak. Vi har en fin miks av store kjedebutikker og små uavhengige spesialforretninger.

Bygningen er historisk. Her holdt Viking Askim gummivarefabrikk til. Over 2500 mennesker hadde sitt daglige virke her på det meste. Da industrieventyret var over på 90 – tallet, vokste det frem en rekke handels- og servicebedrifter som ga grunnlag for et kjøpesenter.

Askimtorget ligger midt i Askim, med alle sentrums attraksjoner rundt seg. Vi er nærmeste nabo med ett av Norges flotteste badeland, Østfoldbadet. Også kulturlivets storstue, Askim Kulturhus, deler vår store parkeringsplass. Det er kort avstand til jernbane og buss. Sammen med Askimbyens sentrumsbutikker og serviceinstitusjoner utgjør Askimtorget et kompakt og helhetlig handel og service tilbud. Her på Askimtorget parkerer du som kunde gratis i 3 timer både i helg og på ukedager.

Vi har en egen kundeklubb, som gir medlemmer tilgang til de beste tilbudene og de spesielle arrangementene. Du kan melde deg inn her på senterets hjemmeside. Vi oppfordrer deg også til å følge oss på Facebook og Instagram (@askimtorget).

På Askimtorget kan du kjøpe gavekort som kan brukes i alle senterets butikker. En enkel og grei gave til konfirmanten, brudeparet eller jubilanten. For næringsliv, firmaer og offentlige instanser kan man bestille gavekort på nett.

 

Velkommen til oss!